Ook dieren hebben nood aan uitgebalanceerde voeding

Dieren verzorgen is onze passie. Om jouw dier in optimale conditie te houden, is een uitgebalanceerde voeding erg belangrijk. Kom langs in onze zaak en ontdek het aanbod dierenvoeding in Sint-Kruis-Winkel.

Voeding op maat van je dier

Hieronder kan je een uitgebreid gamma terugvinden van onze dierenvoeding.

Vogels

Wij beschikken over een ruim assortiment aan geselecteerde zaden van enkelvoudige tot gemengd, en dit van topkwaliteit merken zoals Deli Nature (Beyers), Verzele Laga, Duvo zaden en Vadigran.

Daarnaast verkopen wij aangepaste mengelingen voor inlandse vogels: sijsjes, distelvinken, goudvinken, groenvinken, Amerikaanse sijzen en kruisbekken ontworpen door cultuur -vogelspecialist Jan Koenings.

Ook hebben wij tal van bijproducten in ons aanbod:

  • eivoer droog en vet, insectenvoer van Cédé, Orlux, Beaphar, Quiko, Aves.
  • Nutribird voeders, grit, maagkiezel, pikstenen, Franse trosgierst geel en rood in zowel kleine als verpakkingen van 20kg of 25kg.
  • Krakers en andere bijproducten van Vitakraft, Comed, Vitobel, Natural, Deli Nature en Verzele

In Vogelrijk vind je tevens aanvullende natuurproducten van De Imme en Blubke en vitaminen en aanvullende mineralen.
Alles om je vogels in optimale conditie te houden.

Top-Insect

In ons aanbod vind je:

  • Diepvriesproducten: meelwormen, buffalowormen, pinky’s, krekels en wasmotlarven
  • Levende insecten: meelwormen, buffalowormen, (krekels en springkanen op bestelling)

Honden

Voor je trouwe viervoeter verkopen we droge voeding van hoge kwaliteit zoals Eukanuba en het gamma Special Care voor honden met problemen aan de vacht, huid, darmen of gewrichten.

Ook bieden we enkele topmerken aan zoals Euro Premium, Royal Canin, Happy Life droogvoeder en Happy Life blikvoeding.
Wil je je hond eens graag verwennen? Neem dan zeker een kijkje in ons assortiment snoepjes in alle vormen en smaken,
beloningskoekjes of zachte en harde kauwbenen.

Katten

Ook voor je kat hebben we droge voeding van de merken Iams en Royal Canin. Van het merk Lara verkopen we zowel het droogvoeder als Lara pouch, de natte voeding in zakjes, en het blikvoeder.

We geven je graag de mogelijkheid om kattenvoeding in grote zakken aan te schaffen van 10 kilogram van het merk Lady Cat.

Vissen

In ons assortiment voeding voor vissen vind je zowel eten voor aquariumvissen als voor vijvervissen. We werken met de merken Verzele Laga, Grizo, Trouvit, Tetra en voor de schildpadden hebben we de sticks, gammarus en het gemengd voeder van Vitakraft.

Knaagdieren

Je knaagdiertje wordt bij ons in de watten gelegd met voeding van Verzele Laga, Vadigran, Duvo en Deli Nature.

Neerhofdieren

Neerhofdieren zoals kippen, ganzen, konijnen en dwergkonijnen kunnen via onze winkel genieten van de voeders van Verzele Laga, Vadigran en Duvo.

Duiven

Ben je op zoek naar specifieke voeding voor je duiven? Dan bieden wij graag Natural granen, Verzele Laga en bijproducten aan zoals pikstenen,
een pikpot, biergist en tabakstelen.

Ons aanbod dierenvoeding is ruim en divers en werd afgestemd op de specifieke behoeften van elk dier. Kom zeker eens langs en ontdek ons assortiment. Je vindt onze gegevens op de contactpagina.

Back to Top